Klokken er 11.43, og du er anholdt……..

ja, ikke lige den sætning man forventer at høre når man er på arbejde, og i hvert fald ikke henvendt til en selv, men det var ikke desto mindre hvad jeg hørte da jeg kom på arbejde tirsdag den 14. januar, og siden har jeg gået hjemme fritaget fra tjeneste.

Jeg er stadig sigtet imens politiet undersøger alle anklagerne, og jeg kan godt afslører at de er voldsomme, men heldigvis er de alle direkte usande, så der er en eller anden der er kommet med nogle ret sindssyge beskyldninger imod mig, og jeg kan godt love at jeg når politiet er færdige med det de nu skal, så starter min kamp for alvor, lige nu går jeg bare hjemme, og kan intet gøre, men kan godt garantere at jeg kommer til at gøre ALT hvad jeg overhovedet kan, for at finde ud af hvem det er det er kommet med historierne om mig, og ikke mindst hvem i systemet der tror på det…..

Jeg kan desværre ikke rigtigt komme med nogle detaljer om ret meget, men jeg lover at når vi kommer ud på den anden side, så bliver alt beskrevet til mindste detalje, og det er lige før det er en film værdig……